skip to Main Content

Förbeställ mat till Sand i Brallan

OBS! 2019-07-17 – Då vi inte fick in tillräckligt med anmälningar så har vi valt att inte köra vidare med det här upplägget. Det som kommer finnas är kiosken där man kan köpa fika samt varm korv. Vi kommer också köra ner grillar om det är så att ni vill grilla något själva nere på plats. 

Sand i Brallan ska ju vara en härlig och rolig dag på stranden oavsett om du spelar, hejar på  eller helt enkelt bara vill hänga på Mines. Tänk vad skönt att slippa mecka med mat och annat stök utan bara ta pick och pack och bränna ner till Mines och ta på dig badkläderna, på med solskyddskrämen och njuta.

Därför vill vi kunna erbjuda både något som gör att du kan stå dig under dagen och som blir en härlig upplevelse. I år har Tobias från Järvsö Lanthandel satt ihop en läcker grillkasse som ni kan förbeställa här nedan och hämta ut på plats under lördagen.

Kassen finns i två varianter dels en med kött och en vegetarisk med matig macka, lokalt producerade korvar samt riktigt smaskiga tillbehör från trakten och till en kostnad av 200kr.

Hur kommer det fungera? Ni förbeställer här nedan hur många ni vill ha. Sedan kommer ni kunna hämta ut er kasse nere på stranden. Vi kommer se till att det finns grillar så ni kan sedan grilla på och äta när det passar er.

Hur betalar jag? Du betalar när du hämtar ut din kasse.

Beställ så snart du kan! För att göra det så enkelt och smidigt för Tobias att förbereda maten vore det trevligt om ni försöker lägga er beställning så snart ni vet hur det ser ut. Det går hur bra som helst att komplettera tills dess att vi stänger för bokningar (oklart när det är just nu dock).

Om man blir sugen på annat under dagen?  Utöver grillkassen kommer det även finnas en kiosk där Leo och hans kompisar kommer stå. Det blir ett lite enklare utbud med godis, dryck, kaffe samt varm korv om man blir sugen.

Några saker att tänka på

För att det här skall bli av så behöver vi få ihop ett antal kassar. Om det skulle visa sig att det inte räcker kommer vi så snart vi vet det kontakta er så ni vet.

Eftersom Tobias sätter ihop så många kassar som beställs så kommer vi stämma av att ni hämtar ut dem. Skulle det dyka upp något så hör gärna av er till oss så tidigt som möjligt så undviker vi spill.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top