skip to Main Content

Lägesuppdatering – 3 dagar kvar

Vilken härlig dag och vilka härliga sponsorer vi har! Men mer om det senare. Så fort solen tittade fram så kom värmen, och helt plötsligt går allt mycket lättare. Vi var ner och tog ett dopp i Ljusnan och läget är friskt, men förhoppningsfullt. 

Jag var också ned på stranden en sväng och rekade och det var roligt att se att det var spel på båda banorna som är igång. Imorgon hämtar vi ner det tredje nätet som vi lånar från Strandvallen och sätter endera upp det imorgon eller på fredag.

Då det inte var tillräckligt många som nappade på erbjudandet med grillkassen har vi valt att inte köra det upplägget. Så som det ser ut nu kommer det finnas kiosk med kaffe, fika, lite snacks och möjlighet att köpa en och annan stödkorv under dagen.

Idag fick vi också ihop sponsorer till prisbordet, och vilket prisbordet det blir. Järvsö Bergscykelpark går in och sponsrar det vinnande laget (3-4 pers) med en heldag i parken. Då ingår liftkort, cykel och utrustning. Helt fantastiskt. Järvsöbaden går in och sponsrar med fyra smarriga luncher och Järvsö Jakt och Fritid bidrar med ett presentkort till 3:e pris.

Det kommer även som tidigare bli pris för bästa utklädnad och först anmälda lag. Men mer om det längre fram.

Det finns också fler sponsorer som gör det möjligt att ro ihop det här. Så kul att Edänge bygg går in och hjälper till så vi kan få till skön musk och speaker på stranden. Och vad vore vi utan Järnhuset?

Och nu är det också spikat att Tommy kör ner sin mobila bastu så om vi mot all förmodan får det lite kyligt mellan matcherna, så kan man gå in och värma sig en sväng. Grymt härligt.

Vi är nu 27 lag som kommer vara med och spela och vi får se om det dyker in några fler under morgondagen. Vi stänger för anmälan vid 23:59 imorgon.

Om ni inte har andra planer för kvällen så kommer Torön ha öppet med musk i någon form samt från 18:30 kommer man kunna köpa mat från deras grill. Tipset är att boka bord om ni är intresserade så de kan planera.

Tack för idag!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top