skip to Main Content

Team SOM smashade hem Sand i Brallan 2019

Team SOM från Strasbourg smashade hem den sjunde upplagan av Sand i Brallan. Den franska familjen som hittade beachvolleybollturneringen på Mines av en slump tog sin andra seger i turneringen.

Pappa Michael Nord hade två söner och en svägerska på plan, och visade att Sand i Brallan verkligen är en fest för hela familjen. Laget från Strasbourg – som hittade turneringen av en slump 2016 via en tidningsannons – var vinnare i längden även i år och vann även en välspelad final mot Bollnäslaget Cykla Brett.

Tommy körde även i år igen ner sin mobila bastu, ett perfekt sätt att värma upp sig om det skulle bli kyligt under dagen.

Tidigare mästarlaget Gonzo från Hudiksvall fick nöja sig med tredjepriset. De pallplacerade lagen fick priser från Järvsö Jakt & Fritid samt Järvsöbaden. Team SOM belönades med oändliga ära, en flaska bubbel från hemlandet och framförallt en heldag för lagets samtliga spelare i Järvsö Bergscykel Park.

Team SOM från Strasburg segrare i Sand i Brallan 2019 belönades med oändliga ära, en flaska bubbel från hemlandet och framförallt en heldag för lagets samtliga spelare i Järvsö Bergscykel Park.

På andra plats kom Bollnäslaget Cykla brett som kan se fram mot fyra luncher på Järvsöbaden.

Tidigare mästarlaget Gonzos från Hudiksvall fick nöja sig med tredjepriset som sponsrades av Järvsö Jakt och Fritid.

Vi är väldigt tacksamma för de lokala företag som varit med och stöttat turneringen. Stort tack!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top