skip to Main Content

Vi har ställt in Sand i Brallan 2020

Sand i Brallan för oss handlar om mer än bara spela Beachvolley. Det är ett tillfälle att umgås, ha kul med vänner, familj och andra på Mines Strand. Vi har vridit och vänt på alternativen att dela upp spelet i mindre grupper, över flera olika platser för att minska antalet personer som samtidigt befinner sig på samma plats. Och även om det kanske skulle vara praktiskt möjligt är det inte det SiB handlar om.

Därför har vi valt att ställa in Sand i Brallan 2020 på grund av den situation som råder kring Covid-19. Då vi inte ser att det är möjligt att genomföra turneringen som vi skulle önska och samtidigt känna att vi arrangerar ett evenemang som känns säkert och i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Vi kommer betala tillbaka anmälningsavgiften till er som anmält er och självklart blir det ett pris till lag Östblocket nästa år för att ni hängde på låset när slussarna öppnades.

Vad händer i sommar

Det vi kommer göra är att sätta upp två nät på Mines om ni känner för att lira i sommar. Vi tipsar om Facebookgruppen Järvsö Beachvolleboll. Där kan ni checka om det finns fler sugna. Vi kommer att försöka köra på tisdagkvällar i sommar om ni är sugna på att spela. Hoppas vi ses!

Och med det sagt så ställer vi in siktet på Sand i Brallan 2021.

Vi önskar er en härlig sommar.

Ta hand om er!

/ Sand i Brallan gänget

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top