skip to Main Content

Sand i Brallan är ett initiativ som drogs igång av Micke Månsson och Anna-Karin Wennersten, hela idén är samlas nere på Mines strand för att spela Beachvolley tillsammans.

Tanken är att alla som vill skall kunna vara med. Därför är det också fler på planen än vad som brukligt är samt nätet är lite lägre och reglerna lite mer förlåtande. MEN, utan att tumma på säkerheten såklart.

Sedan 2018 har jag (Johan Nordin) tagit över stafettpinnen då det här har blivit en av höjdpunkterna under sommaren och det känns roligt att kunna vara med och kunna föra detta vidare.

Ideell turnering

Sand i brallan är en ideell beachvolleyturnering, där anmälningsavgiften oavkortat går till att täcka kostnader för turneringen, förbättringar inför kommande turneringar och blir det en slant över skänker vi den till något välgörande ändamål.

Faciliteter på Mines strand

Det kommer finnas möjlighet att köpa fika, mat och förtäring.

Vi kommer att ordna med dricksvatten (finns ej på Mines), men ta gärna med en egen mugg/flaska att dricka ur.

Toalett finns att tillgå vid behov vid campingens serviceshus, och vi kommer under dagen även ställa dit några extra baja-majjor.

Vid regn och rusk

Turneringen spelas nästan oavsett väder och vind. Vid tveksamt väder (storm och spöregn), håll lite extra koll på hemsidan (eller ring Johan 070-654 07 88)

Håll gärna koll på hemsidan några dagar innan turneringen för senaste information.

Alternativt kommer turneringen att spelas söndagen samma helg.

Inställd turnering

Om turneringen mot förmodan måste ställas in pga ihållande dåligt väder (även reservdagen) återbetalas ej anmälningsavgiften, utan det som inte redan investerats skänks till det välgörande ändamålet.

Om turneringen inte blir av pga dåligt intresse (färre än 3 anmälda lag) återbetalas anmälningsavgiften i sin helhet.

Parkering

Det är begränsat med parkeringsutrymme närmast stranden på Mines och byalaget gör sitt bästa för att hitta alternativ. Det går inte att parkera under ‘husvagnsrakan’ utan är det fullt nere vid stranden är det anvisad plats före husvagnarna som gäller.

Byalaget gör ett kanonjobb för att hålla ordning på detta !

Ett tips: Ge fan i att tjafsa med Lennart. Parkera där han säger att du skall parkera, så blir allt bra.

/ Johan

Back To Top